Käyttöehdot

Ostajalle

MottiNetti on korkealaatuisen kotimaisen polttopuun sähköinen kauppapaikka. Palvelustamme löydät polttopuut helposti puulajeittain, paikkakunnittain ja myyjittäin. Ostaessasi polttopuita voit vertailla hintoja, kuljetus- ja pakkausvaihtoehtoja, joita palveluun rekisteröityneillä myyjillä on tarjolla. Voit tehdä tilauksen helposti tilauslomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella. Tarvitsetpa minkä lajikkeen polttopuita tahansa, kotiin, mökille tai mummolaan, löydät ne MottiNetistä. Mottinetti auttaa ostajaa löytämään tarvitsemansa puut ja myyjän, mutta ei ole osallisena kauppatapahtumassa eikä peri provisiota kaupoista. Kaupat tapahtuvat suoraan puun myyjän ja ostajan välisinä ja normaali tuotevastuu on puun myyjällä.

Myyjälle

MottiNetissä ammattimaisesti ja vastuullisesti toimivat polttopuukauppiaat voivat markkinoida omia tuotteitaan, jotka täyttävät Tietoa puusta-osiossa kuvatut laatuvaatimukset. Myytävän polttopuun tulee olla valmistettu Suomessa. Hinnat ilmoitetetaan arvonlisäverollisina myyntihintoina, mikäli myyjä on arvonlisäverovelvollinen. Puunmyyjä on itse velvollinen ylläpitämään myyjätietojansa.

Asiakas voi hakupalvelun avulla löytää itselleen sopivimman palvelun ja tehdä tilauksen suoraan kauppiaalle. MottiNetin ensimmäinen versio julkistettiin jo 1998, ja se on polttopuun kauppapaikkana Suomen vanhin. Vuosittain palvelussa on yli 100 000 käyntiä.

Palvelua ylläpitävien sähköyhtiöiden omilta www-sivuilla on linkki MottiNetti-palveluun. Lisäksi yhtiöiden asiakasviestinnässä kerrotaan puulämmityksestä sekä MottiNetti-palvelusta.

MottiNettiin rekisteröityneiltä puuyrittäjiltä veloitetaan vuosittain käyttömaksu, 100 euroa (+alv ).

Vastuut

Puun myyjä sitoutuu noudattamaan MottiNetissä julkaistuja määrittelyjä tuotteista ja toimituksista sekä asiakkaan kanssa tehtyjä sopimuksia. Myyjä vastaa myös palvelussa ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta ja noudattaa normaalia tuotevastuuta. Mikäli myyjä laiminlyö velvollisuutensa voi ylläpito poistaa hänen tietonsa palvelusta. Ostaja sitoutuu maksamaan tilaamansa tuotteet myyjän kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti. Mahdolliset reklamaatiotilanteet ratkaistaan suoraan ostajan ja myyjän välillä.

Palvelun ylläpito

Mottinetti-palvelun ylläpidosta vastaa sähköyhtiöiden kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti Mainostoimisto Selekti Oy.

Mainostoimisto Selekti Oy
0282801-2
www.selekti.fi
selekti@selekti.fi

Käyntiosoite:
Kauppamiehenkatu 4
45100 Kouvola

Postiosoite:
Metsoilankaari 67
45610 Koria

Mottinetti-palvelun tarjoavat

Kymenlaakson Sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Lumme Energia