Ostajalle

MottiNetti on korkealaatuisen kotimaisen polttopuun sähköinen kauppapaikka. Palvelustamme löydät polttopuut helposti puulajeittain, paikkakunnittain ja myyjittäin. Ostaessasi polttopuita voit vertailla hintoja, kuljetus- ja pakkausvaihtoehtoja, joita palveluun rekisteröityneillä myyjillä on tarjolla. Voit tehdä tilauksen helposti tilauslomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella. Tarvitsetpa minkä lajikkeen polttopuita tahansa, kotiin, mökille tai mummolaan, löydät ne MottiNetistä.

Myyjälle

MottiNetissä ammattimaiset polttopuukauppiaat voivat markkinoida omia tuotteitaan ja palvelujaan. Asiakas voi hakupalvelun avulla löytää itselleen sopivimman palvelun ja tehdä tilauksen suoraan kauppiaalle. MottiNetin ensimmäinen versio julkistettiin jo 1998, ja se on polttopuun kauppapaikkana Suomen vanhin. Vuosittain palvelussa käy yli 75 000 polttopuun tarvitsijaa ja siinä tehdään noin 500 000 hakua.

Jokaisen Kymppivoima-yhtiön omilta www-sivuilla on linkki MottiNetti-palveluun. Lisäksi yhtiöiden asiakaslehdessä kerrotaan puulämmityksestä sekä MottiNetti-palvelusta. Lehti jaetaan asiakkaille postitse neljästi vuodessa, minkä lisäksi sähköinen näköislehti on luettavissa yhtiöiden nettisivuilla.

MottiNettiin rekisteröityneiltä puuyrittäjiltä veloitetaan vuosittain markkinointimaksu. Markkinointimaksu on 100 euroa (alv 0%) ja voimassa koko kalenterivuoden.

Käyttöehdot

Sivuillamme julkaistavaa aineistoa saa selata ja ottaa siitä jäljennöksiä tulostamalla tai lataamalla tiedosto tietokoneelle. Aineistoa saa kuitenkin käyttää vain ei kaupalliseen ja henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Jäljennöksiä tai osaa niistä ei saa myydä tai jakaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin Internet-sivuihin. Lehdistötiedotteita saa julkaista tiedotusvälineissä edellyttäen, että lähde mainitaan.
Yhtiöllemme lähetetyn aineiston osalta lähettäjä vastaa siitä, ettei toimitettu aineisto loukkaa kolmansien tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole lainvastaista tai loukkaavaa sekä vastaa kaikista kustannuksista, joita yhtiöllemme lähetetyn aineiston lainvastaisuuden tai loukkaavuuden johdosta syntyy.

Henkilötietojen käsittely

Sivuillamme kerättäviä henkilötietoja käsitellään näiden käyttöehtojen ja voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.
Sivujen kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tietoja seurataan yleisellä tasolla evästetiedostoja tai muuta vastaavaa tekniikkaa hyväksi käyttäen. Tässä yhteydessä emme kerää emmekä varastoi kävijöistä yksilöllisiä tietoja. Kävijä voi selaimen asetuksilla kieltää cookies-tiedostojen lähettämisen koneellensa, mutta tällöin on mahdollista, ettei kävijä voi hyödyntää kaikkia sivujemme osia. Näitä tilastotietoja käytetään sivujen kehittämiseen ja parantamiseen.
Jos kävijä lähettää yhtiöllemme toisen henkilön tietoja tai hän on alle 18-vuotias, tulee hänen varmistaa, että tietojen luovuttamiseen yhtiöllemme on ao. henkilön tai huoltajan suostumus.
Tietojen käsittelyyn voidaan käyttää kolmansia osapuolia, joille tietoja voidaan tällöin luovuttaa käsiteltäväksi yhtiömme lukuun. Muu tietojen käsittely edellyttää rekisteröidyn suostumusta tai perustuu lain nimenomaiseen säännökseen.

Kymppivoima
Töölönkatu 4
PL 29
00101 HELSINKI
www.kymppivoima.fi